Monday, May 9, 2011

KENWOOD BREAD MAKER : Masuk Tepung Keluar Roti. Magik!

Selamat Sejahtera Semua!!

Siapa suka makan roti? SAYA! Siapa suka roti yang fresh? SAYA? Siapa suka breakfast roti dengan peanut butter? SAYA! Siapa suka buat roti dan berjaya dengan cemerlang? ..................................... erk! Nan Ado! Hahahaha.... Aku pun tak mampu! Tapi aku telah terkesima dengan satu produk yang diperkenalkan oleh kawan baik aku. Kenwood Bread Maker yang sangat magik! Yes! Magik! Bayangkan.... Satu mesin ajaib yang boleh menguli bahan-bahan dan terus boleh membakar sekali di tempat yang sama! Haih! Susah aku nak terangkan! 


Kalau tak percaya korang tengoklah video kat bawah ni.  Oh! Diperkenalkan KENWOOD BREAD MAKER BM450!!!! Demo yang ditunjukkan, korang masukkan semua bahan ke dalam bekas, tepung, mentega, air, yis... satukan semua, masukkan dalam mesin tu, dan tinggalkan,... 3 jam pas tu, roti dah siap! dan boleh di makan! Aiyooooooooooooooo!! Boleh setting nak tahap kehangusan yang macam mana, boleh buat 20 jenis doh! Nak letak kismis ke, badam ke, kekacang ke, semua boleh! Kalau itu bukan magik, aku tak tau itu apa! Hahaha....
 
Oklah, pas dapat mesin ni, konfem semua roti akan jadi macam air tangan Mat Gebu yang sentiasa mantap buat roti! Jeles tau! Bukan sebarangan orang leh buat roti yang gebu dan seksi. Hahahaha... So dengan adanya mesin ini, korang boleh membuat mak mertua, bapak mertua, jiran dan skandal kagum dengan kehebatan korang! Hahahaha.... Memang kena cari satu ni! Suka sangat!

Maklumat lanjut tentang mesin ni korang leh KLIK SINI
Tengok demo kat Youtube leh check, KLIK SINI (embed disabled)

p/s : bayangkan bangun tido terus ada roti panas kat rumah!

10 comments:

  1. memang hebat.. takyah beli roti yang mahal macam ni :D

    ReplyDelete
  2. Kenwood keluarkan breadmaker? Gile kentang!

    ReplyDelete
  3. Lama nak cari benda ni...tapi nak budget...mahal sangat kena kumpul duit dulu...

    ReplyDelete
  4. SaLaM...

    BiaR BeTuL? TaKPe La... BeLi KaT KeDai Je La... (^_____^)V

    ReplyDelete
  5. wow!! kreatifnya tapi still tak leh klhkn roti buatanku yang gebu lagi seksi yawwW! haah XD

    ReplyDelete
  6. "apa kata ko beli la kat akak ni satu,buleh?"

    ReplyDelete
  7. oh.. terima kasih utk n3 ni, confirm k.yus kena beli mender ni..

    ReplyDelete
  8. I beli kenwood bm450 ni tp tersadai dlm stor...agak2 klu saya jual ada orang berminat nak beli ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi red cherry, klu nk jual brp ye hrgnya..

      Delete
  9. Lost my recepies book
    hairul can help

    ReplyDelete